NCDG – KI MIT TUD – PAKS – 2013

Parádésan szerepelt, arany minősítést érdemelt a szakmai zsűritől a Pakson rendezett “Ki mit tud?” tehetségkutatón a No Control Dance Group csapata: a dunaújvárosi táncosok szombaton léptek közönség elé, és remek előadással sikerült megszerezni a kategória elismerését – a műfajban egyedüliként.

No Control Dance: aranyat Paksról. Aranyat érő koreo (Fotó: Kiss G. Péter- katta képre a nagyításért)

No Control Dance: aranyat Paksról. Aranyat érő koreo (Fotó: Kiss G. Péter- katta képre a nagyításért)

Parádésan szerepelt, arany minősítést érdemelt a szakmai zsűritől a Pakson rendezett “Ki mi t tud?” tehetségkutatón a No Control Dance Group csapata: a dunaújvárosi táncosok szombaton léptek közönség elé, és remek előadással sikerült megszerezni a kategória elismerését – a műfajban egyedüliként.
Remek eredménnyel zárta a “Ki mit tud?” Pakson rendezett 10. Tehetségkutatóját a No Control Dance Group. A dunaújvárosi hip hop formáció a tánc kategóriában állt rajthoz szombaton, és a csapat előadása elnyerte a zsűri elismerését – a moderntánc-műfajok képviselői közül egyedüliként érdemeltek a tánc kategóriában arany minősítést koreográfiájukért.

A viadalon egyébként a táncosok mellett énekesek, hangszeres zenészek, valamint vers- és prózamondók indultak – a különféle kategóriákban összesen közel harminc produkciót díjaztak a szakemberek. A táncosok körében öt bronz, egy ezüst és két arany született: a No Control mellett egy néptáncos szólista érdemelte a legfényesebb minősítést.

(Az információért és a képért köszönet Kiss G. Péternek, a találat így a Paks-Press érdeme!)
forrás: www.dunaujvaros.com

NCDG – KI MIT TUD – PAKS – 2013 (fotó: ncdgTEAM)

thomas davisthomas davis
error: Content is protected !!
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien