NCDG – V. Dunaujvarosi Nagy Sportag- es III. Nagy Hangszervalaszto – Dunaujvaros – 2014

V. Dunaújvárosi Nagy Sportág- és III. Nagy Hangszerválasztó

Dunaújváros az idén 5. alkalommal adott otthont a magas színvonalú, kiemelkedően közcélú Nagy Sportágválasztó napnak, és 3. alkalommal a Nagy Hangszerválasztónak, melyen a közel 1000 regisztrált látogató több, mint 35 bemutatkozó sportággal és 15 csodálatos hangszerrel ismerkedhetett meg.

Idén közel 1900 ember látogatott ki a Fabó Éva Sportuszoda és a Vasvári Pál Általános Iskola területére, hogy kellemes és hasznos időt töltsön el a jó hangulatú sport és zenebarátok között.

A szervezést nehezítette, hogy az időjárás viszontagságai miatt az eseményt 1 héttel el kellett halasztani, hogy a jó idő is hozzájárulhasson ehhez a remek rendezvényhez. Szerencsére minden egyesület, meghívott és vendég nagyon együttműködően kezelte a hirtelen hozott döntést. A dunaújvárosi média képviselői is segítségünkre voltak, hogy mindenki értesüljön a megváltozott helyzetről.

A remek színpadi bemutatókat tombola sorsolás követte, melyen a nagyvonalú támogatóknak köszönhetően, értékes sportszereket, könyveket, vacsorabérletet és sportbérletet nyerhettek a szerencsés és lelkes gyerekek, amiért sok sportágat próbáltak ki ezen a két napon.

Amint az adatok és az összesített tapasztalatok is mutatják, igény van városunkban az ilyen jellegű sporteseményekre, melyeket a lakosság pozitív visszajelzései is megerősítenek.

Az alábbi képsorok a V. Dunaújvárosi Nagy Sportág- és III. Nagy Hangszerválasztón készültek (fotó: ncdgTEAM)

NCDG – V. Dunaújvárosi Nagy Sportág- és III. Nagy Hangszerválasztó – Dunaújváros – 2014 (fotó: ncdgTEAM)

thomas davisthomas davis
error: Content is protected !!
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien