Galaval nyitottak a Violin iskola es az NCDG novendekei

NCDG-2014/15

Nagyszabású gálával nyitották a Bartókban múlt vasárnap a Violin Alapfokú Művészetoktatási Intézmény év végi vizsgaelőadásainak sorát.

Az ősztől Kiváló Akkreditált Tehetségpont címmel bíró, a Közép-Mezőföldi Tehetségsegítő Tanács tagjaként működő Violin tagintézményeiben húsz művésztanár, pedagógus dolgozik azon, hogy a növendékek az intézmény küldetéséhez méltóan sokoldalúan művelt, érett, kreatív személyiségekké fejlődjenek. Idén 650 tanuló zárja művészeti vizsgával a tanévet a dunaújvárosi, rácalmási, pusztaszabolcsi, beloianniszi, sárbogárdi, cecei és dunavecsei tagintézményekben.

Ezt megelőzően május 25-én, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában rendezték az immáron hagyományos Violin Gálát, amelyen az iskola dunaújvárosi csoportjai léptek fel.

Bemutatkoztak a No Control Dance Group hip-hop csoportjai, akik rendszeres résztvevői a városi rendezvényeknek, legutóbb a Tehetség Hónapja rendezvényein, az V. dunaújvárosi Nagy Sportágválasztón és a III. hangszerválasztón, valamint a Gyermeknap rendezvényein láthatták őket a dunaújvárosiak. Versenyeken és fesztiválokon is kiváló eredményeket szállítottak az NCDG csoportjai…

További képek az eseményről itt!

Pages:
Edit